WOK ALONG

WOK ALONG Voor de lekkerste Tibetaanse en Indiase gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1392 beoordelingen
15 okt 2019 om 14:44 Het eten was ok, maar niet speciaal ofzo. De bezorger was ruim een kwartier te laat.
14 okt 2019 om 0:05 Altijd goed, goeie portie en netjes bezorgd
13 okt 2019 om 19:37 We hadden 17.30u besteld en het zou 40-60min duren. Om 19.15u toch maar even nagebeld: het zou er met een kwartier zijn. Om 19.30u was er nog niets. Helaas af moeten bellen omdat ik deur uit moest. Vooral gebrek aan communicatie. Jammer want 1e ervaring
7 okt 2019 om 20:38 Had de chicken vindaloo, garlic naan en raita. De vindaloo was echt supergoed, de beste die ik heb gegeten, de naan was oké. De raita smaakte heel zoet en had niet veel weg van die raita die ik gewend ben en helaas geen popadums.
1 okt 2019 om 10:14 Heerlijk de wok.
1 okt 2019 om 8:56 Ons (vegetarische) eten was heerlijk! Bezorging perfect op tijd en super vriendelijk (er was nog iets vergeten wat heel snel werd na gebracht). Enige minpuntje is dat de papadums vervangen zijn door garnalenkroepoek. Misschien vegetarische variant zoeken?
29 sep 2019 om 20:17 Er was een bezorg tijd van 45 min beloofd maar omdat het druk was werden het er 75min. Dat vonden we wel erg lang, maar het eten was goed en de berzorger was ook erg vriendelijk en beleefd. De tijd was dus gewoon pech hebben hoop ik.
29 sep 2019 om 9:31 Super lekker curry!
26 sep 2019 om 22:36 Super lekker eten, veel groenten en goeie porties